Nog maar 4 weken! - Reisverslag uit Bedum, Nederland van Marga en Hans - WaarBenJij.nu Nog maar 4 weken! - Reisverslag uit Bedum, Nederland van Marga en Hans - WaarBenJij.nu

Nog maar 4 weken!

Door: Marga

Blijf op de hoogte en volg Marga en Hans

29 September 2005 | Nederland, Bedum

De voorpret kan BIJNA beginnen!Is natuurlijk al 6 maanden er wel, maar echt HELEMAAL ons erop richten kan pas als onze verbouwing klaar is volgende week en we de boel weer op zijn plekje hebben.
De reis is betaald (inclusief een navordering van 226 euro voor brandstoftoeslag..pff)En als we alle papieren in huis hebben, nog de laatste dingetjes geregeld hebben kan het echt beginnen! NEW ZEALAND Here we come! We beginnen onze reis in Nieuw Zeeland in Auckland en gaan eerst naar het noorden. Onze Maorivriend Aperehama gaat ons mooie plekjes laten zien. Ook het huis waar zijn oom Piripi ( mijn overleden Maorivriend)woonde en waar hij begraven is.
Vermoedelijk is het eerstvolgende logje van daaruit. tot dan! ( 24 oktober vliegen we om 12 uur vanaf schiphol en 26 oktober landen we in Auckland om 11.45 plaatselijke tijd.)groetjes van Marga

• 09 Oktober 2005 - 12:48

Klaproos:

Joe ken coont me in deer

ik ga jullie volgen :))))

• 09 Oktober 2005 - 14:12

Bert:

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en foto's! Alvast een heel goede reis gewenst.
    Gr. + Lfs. Bert

• 14 Oktober 2005 - 19:30

Bright:

Ik wens je een heel prettige reis en verblijf.
    Ben benieuwd naar je reisverslag.

Bright

• 15 Oktober 2005 - 13:26

Hans De Roos:

Hi Marga,
    Dat komt ervan als je je abonnement verlengt.

Behouden vaart.

• 16 Oktober 2005 - 08:28

Bert En Piea:

Aperehama laat jullie vast de mooiste plekjes zien. We zijn super belangstellend naar het verloop jullie reis. Zoals altijd Marga zullen jullie wel weer uitzonderlijke mooie dingen beleven. Een geweldig mooie reis en kom samen gezond weer terug met prachtige ervaringen. dikke tuutxxx

• 16 Oktober 2005 - 22:48

Pieter:

Wanneer ik dat zo lees, dan geniet ik alvast gewoon mee! Niet omtrent de financiën, maar natuurlijk de uitdaging van dat mooie verre, geniet ervan, fijne mensen en ik volg jullie zo veel mogelijk, doei en much fun under the sun xxx

• 18 Oktober 2005 - 06:07

Marja:

Leuk om het zo te kunnen volgen, ik ga vast kijken als je daar bent!

• 20 Oktober 2005 - 08:54

Bertie Braeken:

lieve mensen,

heel veel mooie indrukken onderweg, een goede gezondheid en geweldige reis,
    en nog geweldiger is het idee dat je ons via mails op de hoogte gaat houden
    ik zal jullie waar mogelijk op de voet volgen,
    mocht je ooit hulp op afstand nodig hebben, mail me he, I'll be ther!
    Shama-e Bertie

• 20 Oktober 2005 - 08:56

Anneke:

Onwijs spannend!!!
    En kijk even of ze daar ook mooie koeien hebben!

Veel plezier en tot ziens

• 20 Oktober 2005 - 09:11

Fred En Ivonne:

marga, ik wens jullie heel veel plezier - geniet ervan en ga jullie site zeker volgen.

fred en ivonne
    www.kinderhulpgambia.nl

• 20 Oktober 2005 - 13:43

G:

Spannend! Enjoy! en kom heel weer terug!

• 20 Oktober 2005 - 15:00

Arend:

We praten nog wel even bij ala we jullie naar Schiphol brengen. Veel plezier, goede reis en tot ziens!

• 20 Oktober 2005 - 17:36

Kristina:

Lieve Marga en Hans,
    Ik wens jullie een heel goede reis en een behouden 'thuiskomst. Hartelijk dank dat jullie ons op deze manier deel laten nemen aan jullie belevenissen.

Veel liefs,
    Kristina

• 20 Oktober 2005 - 18:01

Jaap / Sarine:

Wij hopen dat dit voor jullie een heeeeel mooie vacantie gaat worden.
    liefs en XXXX.

• 20 Oktober 2005 - 18:39

Arja:

Ha Marga en Hans
    ik dacht jullie zijn al lang geweest.
    Heel veel plezier en genieten toegewenst van mij en Frans
    en wel thuis!

• 20 Oktober 2005 - 20:52

Marijke:

Lieverds,
    Ik wens jullie samen een fantastische reis toe en ik blijf graag op de hoogte van af jullie belevenissen. Veel liefs en knuffels. Marijke

• 20 Oktober 2005 - 21:54

Jan En Willeke Verbogt:

Ook wij wensen jullie een hele fijne vakantie!!
    En veel spirituele hoogtepunten.

• 20 Oktober 2005 - 22:37

Huub:

Dank je Marga, dat ik jullie kan volgen....

• 20 Oktober 2005 - 22:38

Huub:

h.schepers@chello.nl

• 21 Oktober 2005 - 09:54

Hayco & Astrid:

Het is een prachtig land! Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord gaan wij 10 januari emigreren naar N.Z.Een hele goede reis toegewenst!Ben benieuwd naar jullie ervaringen. Goetjes

• 21 Oktober 2005 - 10:00

Astrid & Hayco:

Een hele goede reis toegewenst!Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen.Op 10 januari mogen wij dit prachtige land ons thuis noemen.Veel plezier!

• 22 Oktober 2005 - 11:24

Riekje:

Hay,

Genieten hoor!!Kuss

• 23 Oktober 2005 - 08:38

Melle En Janny:

zoals al per email gezegd, heel veel plezier, geniet met volle teugen en stuur veel foto's !

• 23 Oktober 2005 - 10:07

Aperehema:

Kia Ora and Hello from your New Zealand Maori Whanau (Family) we look so forward to meeting up with you and Hanz when you arrive here in New Zealand!

• 23 Oktober 2005 - 10:29

Ria:

Een hele goede reis en een fantastische tijd gewenst door je schrijfvriendinnetje uit Zoetermeer.